RezinaSocial

Şi pe timp de pandemie s-au găsit bani pentru carte

În ultimii 5 ani, Biblioteca Publică ”Afanasie Talpă” din satul Țahnăuți, comuna Ţareuca, raionul Rezina n-a efectuat achiziție de carte din lipsă de fonduri.

Anul acesta, fiind pentru toți un an mai dificil în perioada de pandemie, a fost favorabil pentru Carte. În urma activitații de advocacy cu APL Țareuca, a fost posibilă achiziția de literatură în sumă de 5000 de lei. 

Cartea a venit în ospeție pentru toate categoriile de cititori. Un loc deosebit i-am oferit colecției de literatură pentru dezvoltarea personală și a antreprenoriatului. Copiii de vârstă mică se vor bucura în sfârșit să citească și să răsfoiască Enciclopedia colorată. Pentru elevi avem materiale școlare la biologie, istorie, geografie, opere literare, teste de inteligență, povești, jocuri distractive.

Cititorii maturi vor găsi romane, detective, publicații din domeniul medicinii naturiste, culturii și alte domenii. Vă așteptăm cu drag la bibliotecă, dragi cititori activi și interesați de carte nouă – în lumea misterioasă a lecturii. Literatura ne-a fost transportată de către domnul Ghenadie Gaidibadi, primarul comunei Țareuca și domnul Serghei Grosu, cărora le mulțumim frumos pentru implicare.

Aducem sincere mulțumiri APL Țareuca pentru susținere financiară și conlucrare eficientă.

Alexandra Socol, bibliotecară, BP ”Afanasie Talpă” s. Țahnăuți

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker