EvenimenteOrhei

Raionul Orhei a ajuns pe primul loc, printre raioane după numărul de decese provocate de COVID-19

Raionul Orhei a ajuns pe primul loc, printre raioane după numărul de decese provocate de COVID-19.

Zece persoane din raionul Orhei au decedat în ultimele zile din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

După cum concretizează radioorhei.info, acest bilanț tragic a propulsat raionul Orhei pe primul loc, printre raioane după numărul de decese provocate de noul coronavirus.

Potrivit hărții Ministerului Sănătății, până pe 25 decembrie în raionul Orhei au fost înregistrate 77 de decese cauzate de COVID-19. O cifră similară de decese este înregistrată și în raionul Edineț, iar în raioanele Ialoveni și Drochia până în prezent au decedat 75 și 74 de persoane respectiv.


Potrivit datelor Ministerului Sănătății, de la declanșarea pandemiei și până în prezent în republică noul coronavirus a provocat decesele a 2848 de persoane.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker