Politic

Primari PSRM și mai mulți consilieri municipali, decorați de Dodon în ultimele zile de mandat

Primari PSRM și mai mulți consilieri municipali, decorați de Dodon în ultimele zile de mandat.

Mai exact, este vorba de deputatul fracțiunii PSRM, Oleg Lipskii. Igor Dodon i-a oferit Ordinul de Onoare. Distincția a fost oferită pentru „merite față de stat, muncă îndelungată și prodigioasă în diverse domenii, înalte calități profesionale și activitate intensă pe tărâm social”.

Aceeași distincție i-a fost oferită și primarului comunei Tohatin, mun. Chișinău, Sergiu Cebotaru.

Tot de ordinul Gloria Muncii s-a învrednicit vicepreședinta Fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal Chișinău, Svetlana Popa.

Totodată, Dodon l-a decorat cu medalia „Meritul Civic” pe consilierul PSRM în CMC, Serghei Basiuc-Brînzei.

Aceeași medalie au primit primarul socialist al satului Colonița, mun. Chișinău, Angela Zaporojan, primarul PLDM al comunei Ucrainca, raionul Căușeni, Ion Crivoi, dar și primar PDM al satului Săiți, raionul Căușeni, Valeriu Musteață.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker