Politic

Dodon, Greceanîi, Batrîncea, Ceban și Vlah s-au întâlnit la Moscova cu Dmitri Kozak

Dodon, Greceanîi, Batrîncea, Ceban și Vlah s-au întâlnit la Moscova cu Dmitri Kozak.

Politicienii plecați la Moscova au avut ieri o întrevedere cu șeful adjunct al Administrației Președintelui Federației Ruse, Dmitri Kozak. În cadrul întâlnirii, politicienii au discutat mai multe subiecte legate de parteneriatul dintre cele două state.

„Am discutat un spectru larg de chestiuni cu privire la consolidarea parteneriatului strategic dintre cele două state. Am făcut totalurile acestui an pe dimensiunea relațiilor moldo-ruse și am constatat dinamica pozitivă a acestora, în pofida crizei pandemice și a proceselor politice din Republica Moldova.

În altă ordine de idei am discutat despre perspectivele colaborării economice dintre Moldova și Rusia, dar și despre cooperarea regională. Am remarcat că în acest sens există un potențial nevalorificat pe deplin. 

Am exprimat gratitudine domnului Dmitri Kozak și conducerii Federației Ruse pentru susținerea oferită Moldovei în combaterea răspândirii coronavirusului, pentru asistența gratuită acordată agricultorilor noștri, afectați de secetă, precum și pentru facilitățile oferite exportatorilor din Moldova, pe parcursul anilor 2018-2020, în vederea livrării fără taxe vamale a produselor agroalimentare pe piața rusă”, a menționat Dodon pe pagina sa de Facebook.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker