Politic

Dodon, aflat la Moscova: Odată cu alegerea unui nou președinte, situația în țară se va agrava

Dodon, aflat la Moscova: Odată cu alegerea unui nou președinte, situația în țară se va agrava.

Aflat într-o vizită privată la Moscova, fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, a vorbit la postul de televizune Rusia 24 despre alegerea noului președinte la noi în țară.

Acesta le-a spus rușilor că odată cu alegerea Maiei Sandu la conducerea țării, situația din R. Moldova se va înrăutăți și că va exista o separare între cetățenii Republicii Moldova, iar haosul abia începe.

„Am spus, lăsați emoțiile. Situația din țară nu se va îmbunătăți odată cu alegerea unui nou președinte. Dimpotrivă, s-ar putea agrava. Totul abia începe și va exista o separare mare între cetățenii moldoveni”.

Amintim că fostul președinte, Igor Dodon, a plecat la Moscova imediat ce Maia Sandu a fost învestită în funcția de președinte al R. Moldova. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker