Advertoriale

Multstimaţi cititori ai CUVÂNTUL-ui! Vă mulțumim că ne sunteți alături

Multstimaţi cititori ai CUVÂNTUL-ui! 

Înainte de a se scurge prin clepsidra timpului, anul 2020 ne dăruieşte ultimele sale zile, dar încărcate de spiritul sărbătorilor de iarnă, care ne învăluie cu magia lor, strecurându-ne în suflete speranţa că 2021 va fi unul mai prielnic pentru toţi.

Vă mulţumim că aţi fost şi sunteţi împreună cu echipa CUVÂNTUL-ui încă un an din viaţa Dumneavoastră. Vă aşteptăm cu drag să ne citiţi şi să ne scrieţi şi în anul care ne soseşte în prag. Tuturor – multă sănătate, bucurii şi prosperitate, un an fericit şi fără Covid!             

Cu profund respect, echipa săptămânalului CUVÂNTUL

În atenţia cititorilor!

Următorul număr al săptămânalului CUVÂNTUL va apărea vineri, 1 ianuarie 2021.    

Vă felicităm călduros cu prilejul sărbătorilor de iarnă şi vă dorim să le petreceţi în pace, linişte şi bucurii împreună cu cei dragi. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker