Politic

Dodon: Decizia de demisie a Guvernului a fost discutată de noi cu mult timp în urmă

Dodon: Decizia de demisie a Guvernului a fost discutată de noi cu mult timp în urmă

Igor Dodon afirmă că demisia Guvernului Chicu a fost discutată încă în luna noiembrie, când s-au încheiat alegerile prezidențiale. Era planificat ca să fie aprobat setul de legi care acum au intrat în vigoare, iar ulterior Executivul să anunțe decizia, susține șefului statului care neagă că protestele sau moțiunea de cenzură ar fi avut vreo influență. Declarația a fost făcută la Ediția specială de la Moldova 1.

„Până la preluarea mandatului de următorul președinte al țării, noi ne-am pregătit o anumită agendă. Decizia de azi de demisie a Guvernului a fost una asumată, discutată de noi în echipă, cu mult timp în urmă. Când vorbesc de echipă, vorbesc de prim-ministru, președintele Parlamentului și președintele țării.

 Am discutat imediat după alegerile prezidențiale, după turul doi. Am calculat foarte bine când se făceau scenarii că „Dodon va dori să fie premier și se va ține de guvernare”, noi am considerat că nu este corect acest lucru față de cetățeni. Cetățenii au dorit unele schimbări, oponenții spuneau că vor ca lucrurile să se schimbe. Dar noi ca oameni responsabili, pentru noi am decis că întâi aprobăm toate legile importante pentru a asigura stabilitatea bugetară mai departe, pentru anul viitor și apoi luăm decizia respectivă”, a spus Igor Dodon.

Sursa
agora.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker