Evenimente

Încă o musafirie cu sfârşit tragic

În seara zilei de 03 ianuarie c., în satul Cuizăuca, raionul Rezina, în propria casă a fost găsită o femeie,  a.n. 1951, zăcând într-o baltă de sânge. Nepoata acesteia a anunțat Secția de Gardă a Inspectoratului de Poliție Rezina.

După cum ne-a informat Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliţie Rezina, în acea zi în casa decedatei au chefuit mai mulți săteni. Seara, după ce s-au dus musafirii, în casă au rămas doar stăpâna și un tânăr, a.n. 1998, originar din satul vecin Cogâlniceni, care se oploșise de la o seamă de vreme în acest sat. Conform mărturisirilor acestuia, între dânsul şi stăpână s-ar fi iscat o ceartă, ea numindu-l cu vorbe urâte. Musafirul s-ar fi înfuriat și i-ar fi aplicat câteva lovituri cu un cuțit de bucătărie în regiunea capului și a gâtului, după ce ar fi anunțat-o pe nepoata femeii.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost deschisă o anchetă penală. Dacă vina tânărului va fi demonstrată, dânsul riscă privațiune de libertate de la 15 până la 25 de ani.

Foto simbol evz.ro

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker