Evenimente

Încă o musafirie cu sfârşit tragic

În seara zilei de 03 ianuarie c., în satul Cuizăuca, raionul Rezina, în propria casă a fost găsită o femeie,  a.n. 1951, zăcând într-o baltă de sânge. Nepoata acesteia a anunțat Secția de Gardă a Inspectoratului de Poliție Rezina.

După cum ne-a informat Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliţie Rezina, în acea zi în casa decedatei au chefuit mai mulți săteni. Seara, după ce s-au dus musafirii, în casă au rămas doar stăpâna și un tânăr, a.n. 1998, originar din satul vecin Cogâlniceni, care se oploșise de la o seamă de vreme în acest sat. Conform mărturisirilor acestuia, între dânsul şi stăpână s-ar fi iscat o ceartă, ea numindu-l cu vorbe urâte. Musafirul s-ar fi înfuriat și i-ar fi aplicat câteva lovituri cu un cuțit de bucătărie în regiunea capului și a gâtului, după ce ar fi anunțat-o pe nepoata femeii.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost deschisă o anchetă penală. Dacă vina tânărului va fi demonstrată, dânsul riscă privațiune de libertate de la 15 până la 25 de ani.

Foto simbol evz.ro

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker