Social

O tânără din Bolohan a fost obligată să achite pensia de întreținere pentru fetița sa, la care a renunțat

O tânără de 25 de ani, originară din satul Bolohan, raionul Orhei, a fost obligată de Judecătoria raională la plata pensiei de întreținere pentru fetița sa de 2,5 ani, care este crescută de tatăl biologic. Mama, care nu s-a prezentat la proces, va trebui să achite lunar suma de 1000 de lei până la majoratul fetei, sau până la schimbarea situației părinților, relatează www.radioorhei.info.

 Hotărârea a fost luată la sfârșitul lunii decembrie, după ce în februarie 2016, aceeași instanță a decis stabilirea domiciliului copilului minor la tatăl biologic. Atunci în urma procesului de judecată s-a constatat că părinții fetei au trăit în concubinaj, iar după separarea care s-a produs din cauza modului amoral de viață dus de tânără, copilul a rămas să trăiască cu mama. Tânăra însă a continuat să consume băuturi alcoolice, iar după câteva incidente similare, tatăl copilului l-a luat la domiciliul său din Orhei.

Și în februarie 2016, mama fetiței nu s-a prezentat la proces, fiind plecată peste hotare. Potrivit astistentei sociale din localitate, aceasta, împreună cu sora sa, provin dintr-o familie aflată în dificultate, fiind părăsite de mamă în trecut.

Foto simbol: Agora.md

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker