EvenimenteȘoldănești

Diplome şi premii pentru cei mai activi tineri

Într-un format restrâns, dar într-o atmosferă caldă și prietenoasă, duminică la Şoldăneşti s-a desfășurat prima ediție a Galei Premiilor pentru activităţi realizate de tineri şi pentru tineri, organizată de către Secția Cultură, Tineret și Sport cu suportul financiar al Consiliului Raional. 

Potrivit soldanesti.md, în cadrul evenimentului au fost prezentate mai multe succese înregistrate de organizaţii de tineret, grupuri de iniţiativă şi tineri entuziaşti pe parcursul anului 2020, cele mai deosebite fiind premiate.

Laureaţii au fost selectați de o comisie de profesioniști în domeniul tineretului, educației și culturii în opt categorii şi s-au învrednicit de Diplome şi Premii băneşti şi au fost înmânate de Nicolae Mândru, președintele raionului, Violeta Popa, șefa Direcției Învățământ, Alic Rudei, șeful Secției Cultură, Tineret și Sport.

Astfel, premiul “Tânărul anului” a fost înmânat Mădălinei Steţco; “Voluntarul anului” – Corinei Băcioi;  “Activistul civic” – lui Victor Babcineţchi; “Lider în comunitate” – Valeriei Vasilache; “Spirit liber” – lui Nicolae Untilă; “Cel mai creativ proiect” – lui Alexandru Catană, coordonatorul proiectului “Urban Şoldăneşti”; “Cel mai activ susţinător al sectorului de tineret” – lui Vadim Groza; “Cel mai bun specialist care a contribuit la dezvoltarea sectorului de tineret” –  Iulianei  Dehcanov.

De premii speciale s-au învrednicit Asociația de Băștinași „Răzeșii Juniori”, coordonatoare Larisa Râbac şi AO ,,Plai Natal”, coordonator Ion Ghilașcu, ambele din comuna Cotiujenii Mari.

Reporter ”C” 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker