Economie

Cine va beneficia în 2021 de un suport unic de 1000 de lei?

Cine va beneficia în 2021 de un suport unic de 1000 de lei?

Beneficiarii de toate tipurile de pensii, stabilite până la 1 aprilie 2021, al căror cuantum nu depășește 4000 de lei, precum şi beneficiarii de toate tipurile de alocaţii sociale de stat, cu excepţia alocaţiei pentru îngrijire, însoţire şi supraveghere, vor primi un suport financiar unic, în sumă de 1000 de lei. O decizie în acest sens a fost aprobată de Guvern, transmite IPN.

Potrivit ministrei Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, achitarea suportului financiar unic se va efectua prin modalitatea de plată selectată de beneficiar, disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

Responsabilă de evidenţa plăţii sumelor suportului financiar unic este Casa Naţională de Asigurări Sociale.

Cheltuielile pentru plata acestui suport unic vor fi acoperite de la bugetul de stat.

Suportul financiar unic va fi acordat pentru 690 334 de beneficiari de pensii şi alocaţii sociale de stat. Proiectul intră în vigoare la 1 aprilie 2021.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker