Evenimente

Colinde, poezii şi voie bună din partea Spiriduşilor

Încărcat de evenimente mari și mici, anul 2016 a plecat în neant și ne-a poposit unul nou-nouț: 2017, pe care ni-l dorim rodnic în activităţi și cu certitudine va fi ca atare, deoarece primii care ne-au pășit pragul Bibliotecii Publice „Mihai Eminescu” din Rezina cu urări de bine, noroc, voie bună au fost Spiridușii noştri de la Grădinița nr. 1: o adevărată sursă de inspiraţie pentru toată lumea.

De la copii la bunici, toţi suntem în stare să ni-i imaginăm pe micuţii din poveste cu urechi ascuţite în diferite ipostaze – Spiriduşii. Se spune despre ei că fac multe ghiduşii, că mereu sunt puşi pe pozne. S-au scris numeroase poveşti despre spiriduşi, s-au făcut filme, jocuri şi inspiraţia noastră nu se opreşte aici, deoarece pe parcursul anului vom parcurge cu ei „căi nebătătorite”, traversa „ape neîncepute”, vom gusta din mierea Orelor de poveste, a întâlnirilor cu personalități renumite din țară, cât și multe-multe altele!

Micii noştri oaspeţi, însoţiţi de personalul de la Grădiniţa nr. 1 din oraş, ne-au încântat cu frumoase poezii, colinde, cântece, dansuri lângă pomul împodobit. Și fiindcă Moș Crăciun ne-a părăsit meleagurile, plecând pe alte meridiane, la alți copii care îl aşteaptă, cea mai mare surpriză pentru Spiriduși a fost primirea cadourilor „transportate” de Roboțel-istețel care, cu deplasarea sa și sunetul „Go” a stârnit admirația nu numai a copiilor, dar și a adulților prezenți în sală!

Galina Davâdic, şefa BPR „Mihai Eminescu”, or. Rezina

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker