Politic

Eugeniu Nichiforciuc: Voi candida și pe mulți o să-i petrec din politică

Eugeniu Nichiforciuc: Voi candida și pe mulți o să-i petrec din politică.

Ex-democratul și actualul deputat neafiliat, Eugeniu Nichiforciuc, afirmă că va pretinde la un nou mandat în cazul alegerilor anticipate și că o să-i petreacă pe mulți din politică.

„Atât timp cât există indivizi care vor ca eu să plec din politică, eu voi avea ambiția să rămân. Voi rămâne, voi candida și pe mulți o să-i petrec din politică”, a declarat deputatul în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Totodată, acesta a nu a răspuns dacă va adera la formațiunea politică PACE, lansată de Gheorghe Cavcaliuc, însă a declarat că a văzut un potențial în ex-șeful adjunct al IGP.

„Am urmărit prestația lui Cavcaliuc la IGP, l-am văzut în multe situații de criză cum se descurcă. Am văzut în această persoană potențial. Este un bun organizator, are capacități.”, a declarat deputatul.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker