Advertoriale

Vinăria din Vale lansează, în premieră, 2 spumante de excepție – Motive Brut și Rosé!

Vinăria din Vale lansează, în premieră, 2 spumante de excepție – Motive Brut și Rosé!

Vinăria din Vale lansează, în premieră, 2 spumante de excepție - Motive Brut și Rosé!

Plămădit cu multă măiestrie și grijă față de cele mai nobile soiuri, venim să vă surprindem papilele gustative cu un perlaj fin, arome intense, eleganță în gust, predestinate celor mai speciale momente din viața ta! 

Un proiect frământat, de multă vreme, alături de cei mai talentați oenologi, tehnologi și agronomi, înzestrați cu terroir-ul cel mai prielnic din zona Valul lui Traian, pentru a vă oferi astăzi un spumant de veritabil! 

Spumantul Motive – Rafinament în fiecare picatură! 

Vinăria din Vale lansează, în premieră, 2 spumante de excepție - Motive Brut și Rosé!

Vrei un deliciu fără motiv? Alege un vin spumant Rosé demisec, creat din struguri nobili europeni de Pinot Grigio, struguri selectați manual, crescuți cu grijă în cele mai favorabile terroir-uri, conferind arome dulci de pomușoare roșii și trandafiri. Gustul este memorabil și cu note fine de petale de trandafir și căpșuni proaspete. Descoperă-i personalitatea alături de un platou cu brânzeturi sau cu fructe. 

Captura de ecran din 2020 12 22 la 08.59.08 min

Alege un vin spumant Brut intens, cu un perlaj fin, creat din struguri nobili europeni de Pinot Grigio și Chardonnay, struguri selectați manual, crescuți cu grijă în cele mai favorabile terroir-uri, conferind arome proaspete de citrice, note de iasomie și miere de albini.

Gustul elegant, fructat, cu note fine de pară coaptă și migdale. Descoperă-l alături de un platou cu fructe de mare sau lângă un desert cu multă ciocolată.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker