Politic

Tauber: Noi avem pretenții foarte mari față de Guvernul Chicu

Tauber: Noi avem pretenții foarte mari față de Guvernul Chicu

Deputata Partidului Șor Marina Tauber evită să spună dacă deputații formațiunii politice din care face parte vor vota moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului. Totuși, a menționat că demiterea premierului ar fi iresponsabilă.

„La noi nimic nu s-a schimbat, noi avem pretenții foarte mari față de Guvernul Chicu. Doar că noi ne gândim și la situația actuală în țară, care s-a schimbat radical spre rău și nu cunoaștem ce ne așteaptă. Suntem în plină pandemie, în plină criză socială și economică. Să lăsăm acum țara fără un Guvern, cred că o să fie destul de iresponsabil”, a declarat Marina Tauber în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV.

Totodată, deputata a ținut să precizeze: „Asta nu înseamnă că eu vă vociferez acum poziția noastră privind moțiunea de cenzură”.

Sursa
agora.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker