Evenimente

Campania de dezbateri publice „APL și DRUMURILE LOCALE”

În scopul atragerii atenției asupra problemelor ce țin de starea tehnică, amenajarea și exploatarea drumurilor locale,  cointeresării autorităţilor publice locale (APL) şi comunităților din raionul Rezina să se implice activ în monitorizarea procesului de executare a bugetelor raional și locale destinate drumurilor, săptămânalul CUVÂNTUL lansează Campania de dezbateri publice „APL și DRUMURILE LOCALE”.

 

Redacția invită factorii de decizie din structurile APL de nivelul I și nivelul II, administrațiile întreprinderilor antrenate în lucrările de construcţie, reparaţie, întreţinere și exploatare a drumurilor, agenții economici, reprezentanții societății civile, cât și locuitorii raionului să se expună privitor la starea drumurilor locale și a celor comunale, a străzilor și drumurilor din interiorul localităților noastre, să înainteze propuneri privitor la perfecţionarea mecanismului de distribuire şi valorificare a resurselor financiare din Fondul Rutier Național, utilizare a posibilităţilor locale de reparaţie şi întreținere în stare normală a arterelor rutiere.

În cadrul Campaniei redacția săptămânalului CUVÂNTUL preconizează mai multe acţiuni, inclusiv o masă rotundă cu participarea unor factori de decizie de nivel naţional, raional şi local cu reprezentanţi ai APL şi comunităţilor din teritoriu, întâlniri cu cetăţenii din unele comune, monitorizarea procesului de repartizare şi cheltuire a banilor din Fondul Rutier, organizarea în parteneriat cu APL a unor măsuri de stimulare şi promovare a celor mai bune practici în acest domeniu, etc.

Propunerile, ideile, obiecţiile la temă pot fi expediate redacţiei pe adresele: Rezina, str. Păcii, 38; e-mail: cuvintul@gmail.com sau la tel./fax 0254-2-15-83 cu indicaţia: Campania de dezbateri publice„APL și DRUMURILE LOCALE”.

  

Redacția CUVÂNTUL

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker