Politic

Dodon a promulgat legea bugetului și politica bugetar-fiscală pentru anul 2021

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, a promulgat legea bugetului și politica bugetar-fiscală pentru anul 2021.

Lucrul care a stârnit revolta partidelor de opoziție, dar și a reprezentanților agricultorilor, transportatorilor și HORECA. Aceștia au anunțat un protest masiv pentru ziua de azi, marți, 22 decembrie la ora 10:00.

Legea Bugetului și politica bugetar-fiscală pentru 2021 a fost votată în 2 lecturi în seara zilei de miercuri, 16 decembrie de majoritatea neformală formată din deputații PSRM, Șor, Pentru Moldova, neafiliații Eugeniu Nichiforciuc și Vlad Andronache, dar și independentul Alexandru Oleinic. 

Ședință care nu a fost anunțată din timp, s-a organizat seara târziu și a durat până aproape de miezul nopții.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker