Social

Republica Moldova va beneficia de un nou ajutor umanitar din partea României

Republica Moldova va beneficia de ajutor umanitar cu titlu gratuit din partea României.

Republica Moldova va beneficia de un nou ajutor umanitar cu titlu gratuit din partea României. Anunțul a fost făcut de ministrul Finanțelor de la București, Florin Cîțu.

„Au fost aprobate mai multe proiecte de hotărâre care realocă resurse din Fondul de rezervă al Guvernului către sectoare importante din economie. În primul rând către Ministerul Sănătății, pentru achiziționarea medicamentelor necesare pentru tratamentul bolnavilor cu infecție COVID, precum și pentru acordarea de către România a unui ajutor umanitar extern cu titlu gratuit pentru Republica Moldova, 45.405.000 lei”, a declarat Florin Cîțu, după ședința de joi a Guvernului României.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fguv.ro%2Fvideos%2F304747037525929%2F&show_text=false&width=560

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker