Politic

Nemerenco: Deputații să-și retragă votul oferit inițiativelor cu vădit interes financiar

Nemerenco: Deputații să-și retragă votul oferit inițiativelor cu vădit interes financiar.

Ex-ministra Sănătății, Ala Nemerenco, le-a cerut deputaților care au votat inițiative legislative care permit importul de medicamente ieftine și comercializarea acestora în farmacii ambulante după modelul magazinelor sociale, să-și retragă votul de urgență.

„Solicit ca toți deputații care au votat așa zisele „remanieri” reformatoare în domeniul farmaceutic să țină cont de opinia specialiștilor și lumii academice și să-și retragă votul oferit inițiativelor cu vădit interes financiar, care vor duce la efecte nocive asupra sănătății oamenilor și la un acces limitat la medicamente de calitate” a declarat ex-ministra Sănătății.

Totodată, aceasta le-a cerut deputaților să nu să se ascundă după fraze „totul pentru binele poporului” întrucât „îi vede și se miră o lume întreagă de dezmățul în care aruncă țara”.

Amintim că deputații PSRM-Șor și pentru Moldova au votat inițiative legislative care permit importul de medicamente ieftine și comercializarea acestora în farmacii ambulante după modelul magazinelor sociale, proiect inițiat de Ilan Șor.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker