Politic

Nemerenco: Deputații să-și retragă votul oferit inițiativelor cu vădit interes financiar

Nemerenco: Deputații să-și retragă votul oferit inițiativelor cu vădit interes financiar.

Ex-ministra Sănătății, Ala Nemerenco, le-a cerut deputaților care au votat inițiative legislative care permit importul de medicamente ieftine și comercializarea acestora în farmacii ambulante după modelul magazinelor sociale, să-și retragă votul de urgență.

„Solicit ca toți deputații care au votat așa zisele „remanieri” reformatoare în domeniul farmaceutic să țină cont de opinia specialiștilor și lumii academice și să-și retragă votul oferit inițiativelor cu vădit interes financiar, care vor duce la efecte nocive asupra sănătății oamenilor și la un acces limitat la medicamente de calitate” a declarat ex-ministra Sănătății.

Totodată, aceasta le-a cerut deputaților să nu să se ascundă după fraze „totul pentru binele poporului” întrucât „îi vede și se miră o lume întreagă de dezmățul în care aruncă țara”.

Amintim că deputații PSRM-Șor și pentru Moldova au votat inițiative legislative care permit importul de medicamente ieftine și comercializarea acestora în farmacii ambulante după modelul magazinelor sociale, proiect inițiat de Ilan Șor.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker