EvenimenteOrhei

Doi bărbaţi din Orhei, unul dintre aceștia medic, printre cele 25 de persoane răpuse de COVID în ultimele 24 de ore

Doi bărbaţi din Orhei, unul dintre aceștia medic, printre cele 25 de persoane răpuse de COVID în ultimele 24 de ore.

Ion Dvornic, în vârstă de 66 ani, care a activat în calitate de medic terapeut și medic de urgență în cadrul secției UPU a Spitalului Raional Orhei, a trecut în nefiinţă. Potrivit Ministerului Sănătăţii, medicul a fost răpus de complicaţiile provocate de COVID-19.

După cum relatează radioorhei.info, în ultimele 24 de ore, din aceeaşi cauză s-a stins din viaţă un bărbat de 58 ani din municipiul Orhei, care mai suferea de diabet zaharat și hipertensiune arterială, care s-a aflat la tratament la SR Orhei.

Numărul total al victimelor coronavirusului, decedate în R.Moldova în ultimele 24 de ore, se ridică la 25 de persoane. Printre acestea – un tânăr în vârstă de 37 de ani din Ceadîr-Lunga, care avea diabet zaharat.

De la începutul pandemiei, în R.Modova au decedat 2700 de bolnavi infectaţi. 15048 de pacienţi continua tratamanetul, iar 264 dintre aceştia se afla într-o stare extrem de gravă.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker