EvenimenteRezina

Bradul va fi inaugurat în ajunul Crăciunului pe stil nou

Primăria oraşului Rezina a anunţat că ceremonia de aprindere festivă a luminiţelor pe pomul din centrul urbei va avea loc pe 24 decembrie, în seara de ajun a Crăciunului pe stil nou, pe care îl serbează tot mai mulţi orăşeni.  

Din motiv că traversăm o perioadă mai complicată și plină de îngrijorări din cauza pandemiei Covid-19 și trebuie să respectăm anumite restricții pentru a nu ne expune riscului îmbolnăvirii, inaugurarea Pomului de Crăciun anul acesta va fi mai deosebită față de anii precedenți.

 Primăria anunţă într-o postare pe reţelele sociale, că aprinderea luminiţelor pe pom va fi însoţită doar de focuri de artificii, care nu vor fi, ca de obicei, târziu, ci la ora 17.00.

Orăşenii sunt rugaţi să respecte distanța socială (1,5m) și să poarte în mod obligatoriu măști. 

Reporter „C”

Bradul va fi inaugurat
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker