OrheiSocial

Ministerul Sănătății anunță 5 decese provocate de COVID-19 în raionul Orhei

Ministerul Sănătății anunță 5 decese provocate de COVID-19 în raionul Orhei.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat joi într-un comunicat despre decesul a 5 persoane din raionul Orhei, provocate de COVID-19, relatează radioorhei.info.

 Potrivit sursei citate este vorba de 3 femei cu vârstele de 63,83 și 85 de ani și 2 bărbați cu vârstele de 62 și 73 de ani. Aceștia erau internați la Spitalul Raional Orhei cu diferite comorbidități.

Potrivit hărții Ministerului Sănătății până în prezent în raionul Orhei au decedat din cauza COVID-19, 65 de persoane. 2338 de cazuri de infectare au fost confirmate, iar 1565 de persoane s-au tratat.


 În republică numărul persoanelor decedate care au fost diagnosticate cu COVID-19 a ajuns la 2674. Potrivit comunicatului de joi  a Ministerului Sănătății 131919 de persoane au fost infectate până în prezent, din acestea 114230 s-au tratat. Datele din urmă diferă de cele afișate pe harta interactivă a Ministerului Sănătății.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker