EvenimenteRezina

Numele personalităților care vor fi înveșnicite în denumirile noilor străzi din oraşul Rezina

Numele personalităților care vor fi  înveșnicite în denumirile noilor străzi din oraşul Rezina.

Paisprezece străzi noi din microraionul Rezina-Nord-Vest în stadiu de construcție au deja nume. Asta conform deciziei Consiliului Orășenesc adoptată în ședința recentă.

Astfel străzile respective trasate în noul microraion (în imagine) vor purta următoarele denumiri: Mihai Volontir, Nadejda Brânzan, Alexa Vataman, Tudor Țurcan, Mihail Cogălniceanu, Boris Vlăstaru, Maria Bieșu, Nicolae Rozen,   Alexandru cel Bun, Nichita Turtă, Efim Caftanat, Nicolae Proca, Grigore Ureche, iar o stradă se va numi Renașterii.

 Amintim, că aceste denumiri au fost colectate în cadrul unor consultări publice desfășurate anul acesta cu concursul Primăriei și săptămânalului CUVÂNTUL.

CUVÂNTUL va reveni la temă cu informații concrete despre meritele personalităților respective, care au constituit drept temei pentru înveșnicirea în acest mod a numelor lor.

Tudor Iașcenco

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker