Evenimente

Copiii pentru copii

Sărbătorile de iarnă pe plaiul nostru sunt, feerice, bogate în evenimente și emoții. La fel și elevii din L/T „Ștefan cel Mare” au trăit clipe frumoase și au avut parte de multe surprize plăcute.

Aceste colete au fost repartizate elevilor din liceul nostru, care au o reușită școlară bună, dar provin dintr-o familie cu un venit modest.

Tradițional, în fiecare an în liceul nostru se desfășura „Caravana de Crăciun”. Erau colectate hăinuțe, încălțăminte în stare bună, produse alimentare ș.a., care apoi se repartizau copiilor din familii vulnerabile. Însă anul acesta, Consiliul școlar al liceului a propus ca fiecare clasă de elevi să pregătească un colet în care vor fi doar obiecte, haine, încălțăminte noi. Absolut toți elevii liceului au fost receptivi și foarte activi. S-au implicat și cadrele didactice. Personal, mulți ani la rând particip împreună cu elevii la „Caravana de Crăciun” și de fiecare dată trăiesc niște emoții deosebite, văzând cum reacționează un copil care nici nu s-a așteptat că Moș Crăciun există și s-a gândit o clipă și la el. Emoțiile au fost diferite: unii plângeau de bucurie, alții își făceau semnul crucii ș.a.m.d.

Crăciunul este perioada când devenim mai buni pentru noi și pentru cei din jurul nostru. Poate că este cel mai potrivit moment din an să-i ajuți pe cei mai triști ca tine, deaceea îndemn pe toți cei cu suflet mare: grăbiţi-vă să faceţi un bine!

Elena Oleinic, profesoară de matematică la L/T „Ștefan cel Mare” din or. Șoldănești

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker