SocialȘoldănești

Cei mai buni plugari au primit diplome, medalii și premii bănești

Consiliul Raional Şoldăneşti a evaluat performanțele înregistrate în sectorul agrar în anul 2020 şi a decernat fruntaşilor diplome, medalii și premii bănești. 

După cum relatează soldanesti.md, pentru cele mai bune rezultate la cultivarea culturilor cerealiere din prima grupă de trofeie pentru locul I s-au învrednicit Mihail Sandic (GȚ ”Sandic Gheorghii Mihail” din Șipca), Gheorghe Cojocaru (SRL ”Luan Cov Grup”).

Printre laureaţi este şi Lucia Ceban (ÎI ”Lucia Ceban” din Cotiujenii Mari), care s-a clasat pe locul I. 

Vasile Belous (GȚ “Belous Vasile Vasile” din Alcedar), Ilie Cristea (GȚ ”Cristea Ilie” din Răspopeni) și Gheorghe Strelciuc (SRL ”Pohoarna Agro” din Pohoarna), conform totalurilor, s-au calificat pe locul II. 

Pentru conlucrarea activă cu administrația publică locală, aportul la salubrizarea localității, prestarea unui spectru larg de servicii cetățenilor, Gh. Strelciuc s-a învrednicit de Titlul onorific ”Omul anului 2020 în domeniul  complexului agroalimentar”.

Pe locul III s-au clasat Victor Singureanu, conducătorul detașamentului de recoltare din cadrul SRL ”Global Farming International”, Vasile  Andrei Belous (conducătorul SRL ”Vagadi” din c. Alcedar) și Petru Cebotari (GȚ ”Cebotari Petru Alexandru” din comuna Dobrușa).

Cu diplome și premii bănești au fost menționați și tinerii fermieri Vadim Grosu (GȚ ”Grosu Vadim Vasile” din comuna Dobrușa), Dorin Iapără (GȚ ”Iapără Dorin Ion” din s. Salcia), Roman Parabina (GȚ ”Parabina Roman” din s. Sămășcani), Dumitru Melnic (GȚ ”Melnic Dumitru Sergiu” din c. Climăuții de Jos) și Victor Drăgan (SRL ”Tanidravis” din comuna Dobrușa).

Au fost premiaţi şi învingătorii în concursul participanților la treieratul cerealelor, semănatul culturilor de toamnă, alte lucrări. 

Spre deosebire de anii trecuţi, trofeiele şi premiile au fost înmânate fruntaşilor nemijlocit la locurile de muncă ale acestora de către reprezentanţii administraţiei raionului. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker