EvenimenteRezina

Consiliul Orășenesc a aprobat programul de transport rutier local

Proiectul Primăriei Rezina privind aprobarea programului de transport rutier local a fost adoptat de Consiliul Orășenesc în unanimitate.

În nota informativă se menționează, că acest proiect a fost motivat pe de o parte de notificarea RZ „Transcom” SA din 07 mai 2020, prin care a refuzat deservirea rutelor regulate de transport local din oraș și suburbii, iar pe de alta – de multiplele adresări ale cetățenilor din teritoriu.

Administrația orașului își propune aprobarea programului rutier pentru localitățile din componența primăriei Rezina, în baza căruia ulterior să organizeze un nou concurs de selectare a firmei care va presta serviciul respectiv, se mai menționează în decizia Consiliului Orășenesc.

Programul prevede rutele autorizate, itinerarul de deplasare a mijloacelor de transport, stațiile terminus, regimul de deservire.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker