Politic

Dodon, despre ceremonia de inaugurare a noului președinte: Eu cred că din partea mea ar fi o greșeală să nu particip

Dodon, despre ceremonia de inaugurare a noului președinte: “Eu cred că din partea mea ar fi o greșeală să nu particip. Trebuie să particip.”

Actualul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că a fost invitat să participe la ceremonia de inaugurare a noului președinte ales al R. Molsova, Maia Sandu, care va avea loc pe 24 decemrbie curent.

„Zilele trecute am primit și eu invitația ca și mulți alții, și voi participa la eveniment. Eu cred că, dacă noi suntem oameni maturi politici și responsabili, chestiile acestea că nu dau mâna, nu veni sau se întoarce – nu e corect, pentru că alegerile au fost. Eu cred că din partea mea ar fi o greșeală să nu particip. Trebuie să particip, trebuie să felicit, trebuie să-i prezint locul de muncă, să-i urez succese și cu Doamne-ajută înainte.”, a spus Dodon.

Amintim că pe 10 decembrie, Curtea Constituțională a confirmat lrezultatele alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie și a validat mandatul noului președinte al R. Moldova, Maia Sandu.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker