Evenimente

În anul Cocoșului Roșu la Rezina prima s-a născut un puișor de fată bălaie

Prima zi a noului an 2017 a fost liniștită pentru angajatele Maternității din Rezina. Doar în dimineața zilei de 2 ianuarie aici a venit pe lume o fetiţă drăgălaşă cu greutatea de 3,480 kg și înaltă de 51 cm.

Părinții fericiţi sunt rezinenii Petru şi Inga Railean, tatăl angajat al unei firme antrenate în prelucrarea cimentului, iar mama – în domeniul asistenței sociale. Ambii sunt bucuroși de cel de-al treilea copil din familia lor. Mama și copila sunt sănătoase.

Inga Railean ne-a spus, că nou-născutei i-au pus numele Cristina.

În ziua următoare s-a născut și Nichita, primul copil în familia Corinei și a lui Teodor Melnic din satul Păpăuți, care, potrivit medicilor, este sănătos, are greutatea de 3,300 kg și înalţimea de 50 cm.

Svetlana Burimov, medică obstetriciană, ne-a informat că în anul 2016 la Maternitatea din Rezina s-au născut 433 de copii, cu unul mai mult față de anul 2015.

Ion Perciun

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker