Economie

Bugetarii vor primi un premiu financiar la sfârșit de an

Bugetarii vor primi un premiu anual pentru rezultatele activității de pe parcursul anului 2019.

Un proiect în acest sens a fost apobat ieri, 14 decembrie, în cadrul ședinței Guvernului.

Potrivit documentului, pentru autoritățile publice centrale vor fi redistribuite mijloace financiare în sumă de 117.096.000 lei, iar către bugetele locale vor fi efectuate transferuri în valoare de 28.392.700 lei, scrie unimedia.info.

De asemenea, în scopul acoperirii insuficienței pentru achitarea premiului anual personalului din instituțiile de învățământ profesional tehnic la autogestiune pentru rezultatele activității în anul 2019, proiectul în cauză prevede dreptul fondatorului de a suplimenta bugetele acestor instituții, în funcție de necesități, din contul rezervelor identificate în cadrul programelor respective de cheltuieli.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker