Economie

Bugetarii care s-au infectat la muncă vor beneficia de o indemnizație de 16.000 lei

Bugetarii care s-au infectat la muncă vor beneficia de o indemnizație unică în valoare de 16.000 lei.

Un proiect în acest sens a fost aprobat în cadrul ședinței de ieri a cabinetului de miniștri.

„Este vorba despre alocarea indemnizației unice de 16.000 pentru aproape 3750 de persoane angajate în cadrul instituțiilor de stat, în sectorul medical, în poliție, autoritățile publice locale etc, care s-au infectat de acest virus”, a precizat premierul Ion Chicu.

Potrivit datelor, prezentate de ministerul Finanțelor, cca 20 milioane de lei vor fi repartizate angajaților din sistemul de sănătate, iar alte cca 8 milioane de lei vor primi angajații MAI, care s-au contaminat cu noul tip de coronavirus în timpul serviciului.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker