Util

Horoscop 16-22 ianuarie

Berbec: Timpul liber marțe și miercuri bine ar fi să-l petreci alături de partener sau să inviți la plimbare acea persoană pe care ai pus ochii. Nu numai că vei reuși să reaprinzi scânteia în cuplu, dar dacă năzuiești să seduci pe cineva, cu siguranță îți va ieși pasiența dacă bați fierul cât este cal în acele zile. Așadar, nu pierde vremea și treci la acțiune.

Taur: Vineri şi sâmbătăn u-i exclus să sporească evenimentele cu impact emoțional destul de puternic, indiciu cum că se creează o mai profundă conexiune între tine și partener. Îndrăznește mai mult când vine vorba de cel drag, comunicați ceea ce vă doriți și vă deranjează unul la celălalt.

Gemeni: Joi, cariera ta sau a partenerului poate interveni între voi, cu atât mai mult dacă unul dintre voi se află pe o treaptă mai ridicată în ierarhia profesională. Indicat ar fi să nu lăsați să vă influențeze prea mult atmosfera din cuplu. În caz contrar, s-ar putea ca la finele săptămânii, când în sfârșit aveți avea timp unul pentru celălalt, să fiți certați.

Rac: La începutul săptămânii, cei care-ți solicită cel mai mult atenția par a fi rudele apropiate și părinții, ceea ce riscă să te distragă de la activitățile profesionale. Încearcă să fii răbdător/oare cu ei și nu-i repezi. La mijlocul acesteia, viața sentimentală care pare să se animte destul de mult. Caută să nu dai dovadă de gelozie și posesivitate.

Leu: Marți și miercuri, caută să petreci mai mult timp în compania rudelor apropiate. Poate n-ar strica să le suni sau să le faci o vizită. De joi până sâmbătă, stai mai mult prin preajma părinților, mai ales dacă nu trec printr-o perioadă prea bună. Cu siguranță vor aprecia acest fapt.

Fecioara: De joi până sâmbătă, responsabilitățile casnice sau cele familiale pot atârna mai greu decât de obicei pe umerii tăi sau ai partenerului, cu atât mai mult dacă tu sau el nu contribuiți atunci când celălalt se simte copleșit. Cert este că ar trebui să vă ajutați mai mult unul cu celălalt.

Balanţa: Joi, soarele poposește în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că aceste aspecte ale vieții tale vor juca un rol-cheie în săptămânile care urmează. Dacă dai dovadă de o atitudine tolerantă și deschisă vis-a-vis de cei mici, aceștia se vor apropia mai mult de tine. În plus, dacă tu și partenerul vă respectați libertatea, relația voastră se va schimba mult în bine.

Scorpion: În Dacă timpul liber de care dispui îți permite, petrece-ți restul zilei de luni în compania amicilor, cu atât mai mult dacă n-ai stat prea mult cu ei în ultima vreme. Cu siguranță s-au întâmplat multe lucruri în viețile fiecărora dintre voi și aveți subiecte de discuție suficiente. La sfârșitul săptămânii, dedică-ți timpul grupurilor restrânse formate din apropiați și rude. Îți va face bine.

Săgetător: Marți și miercuri, tranzitul Lunii prin casa prietenilor din horoscopul tău general îți poate anima destul de mult viața socială, fapt pentru care nu se poate spune că duci lipsă de atenție din partea anturajului. În cursul zilei de joi, poți avea parte de unele disensiuni cu membrii familiei, cel mai probabil cu părinții. Caută să le tolerezi comportamentul, chiar dacă este mult diferit de al tău.

Capricorn: Lunea aceasta evită să dai curs eventualelor discuții în contradictoriu cu rudele apropiate ale partenerului sau cei dragi ai tăi stabiliți într-o altă localitate decât cea în care locuiești tu sau plecați în străinătate. În cursul zilei de joi, nu da crezare bârfelor și zvonurilor, cu atât mai mult dacă îi au drept protagoniști pe cei dragi. Ajungi să te îndoiești de ei chiar dacă nu este cazul.

Vărsător: Intervalul luni-miercuri se arată a fi unul plin de provocări în ceea ce privește relațiile interumane, dar mai ales pe cele pe care le ai cu partenerului și apropiații. Disensiunile pe baza diferențelor de mentalitate pot fi la ordinea zilei dacă încerci să-i convingi că punctele tale de vedere sunt cele corecte și atât. Ai fi mult mai câștigat/ă dacă nu ai da curs acestei tendințe.

Peşti: De joi până sâmbătă, luna traversează casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, indiciu cum că evenimentele cu impact emoțional puternic prin care ai trecut ar trebui să fie de învăţătură. Intervalul luni-miercuri poate fi unul destul de tensionat în ceea ce privește relația cu partenerul. Dacă în prima zi a săptămânii ați putea avea impresia că stați pe un butoi cu pulbere, lucrurile riscă să degenereze marți sau miercuri. Indicat ar fi să vă dați seama care ar fi motivul pentru care s-a risipit armonia din relația voastră și să faceți în așa fel încât s-o readuceți.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker