Politic

Chicu, către deputați: La alegerile parlamentare să luați atâtea mandate, câte adevăruri ați spus

Chicu, către deputați: La alegerile parlamentare să luați atâtea mandate, câte adevăruri ați spus

Membrii Cabinetului de miniștri s-au întrunit astăzi, 14 decembrie, în ședință pentru a examina amendamentele propuse de deputați pentru proiectul Politicii bugetar-fiscale pentru anul 2021.

În cadrul ședinței, prim-ministrul Ion Chicu a venit cu un mesaj în adresa deputaților: Le mulțumesc acelor deputați care au studiat legile și au venit cu amendamente. Vreau să menționez și acei deputați, care fără să citească aceste proiecte, s-au avântat în speculații și populisme, bineînțeles având ca obiectiv alegerile parlamentare anticipate. Un singur lucru vreau să vă spun dragi deputați: la alegerile din mai, să luați atâtea mandate, câte adevăruri ați spus”

Potrivit ministrului Finanțelor, Sergiu Pușcuța, în total au fost propuse 85 de amendamente pe 210 pagini. Au fost susținute 33 de amendamente, parțial – 15. Au fost respinse 153 de propuneri.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker