Evenimente

Bănuiţii de dublul omor de la Mălăieşti au fost reţinuţi

Doi tineri de 19 şi 21 de ani, domiciliaţi în satul Bulboaca, raionul Anenii Noi, au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de dublul omor de la Mălăieşti, raionul Orhei, produs în noaptea dintre ani. Atunci doi ciobani, de 37 şi 48 de ani, au fost găsiţi morţi pe teritoriul unei stâne din acest sat, relatează www.igp.gov.md

Suspecţii au fost încătuşaţi de ofiţerii Direcţiei Combaterea Crimelor Grave a Inspectoratului Naţional de Investigaţii, în comun cu Inspectoratul de Poliţie din Orhei.

Tinerii şi-au recunoscut vina, declarând că motivul omorului ar fi fost o ceartă iscată spontan în timp ce consumau băuturi alcoolice. Aceştia au mai mărturisit că au îngropat un ciocan, dar şi alte obiecte cu ajutorul cărora au ucis victimele, la câteva sute de metri de locul infracţiunii.

Suspecţii au fost reţinuţi, fiind cercetaţi penal pentru omor intenţionat. Ei riscă închisoare de până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Sursa foto: sputnikmoldova

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker