Evenimente

Medicul chirurg endoscopist al Spitalului Republican, răpus de COVID-19

Medicul chirurg endoscopist al Spitalului Republican a fost răpus de COVID-19.

Este vorba despre Alic Cotoneț, care activa în cadrul Spitalului Republican „Timofei Moșneaga”. Acesta avea 58 de ani.

„Cu profundă tristețe anunțăm despre decesul colegului nostru, chirurgului endoscopist, doctorului în științe medicale, domnului Alic Cotoneț. În data de 13 decembrie, d-lui a pierdut lupta cu Covid – 19, la vârsta de 58 de ani. Am pierdut un Om, un bun prieten, care a iubit cu sinceritate profesia sa, a ars pentru cei mai suferinzi ca el. 

Domnul Cotoneț a fost angajat în cadrul IMSP SCR „Timofei Moșnega” din 1988, unde a activat până în 2019. A fost un izvor nesecat de competență, profesionalism, un chirurg endoscopist strălucit, care efectua intervențiile cele mai complicate în domeniul endoscopiei intervenționale. O fire blândă, amabil absolut cu toți, care insufla mereu încredere, optimism.

Condoleanțe familiei și apropiaților și multă putere pentru a trece peste această suferință. Vestea despre plecare D-lui a fost încă o lovitură pentru sufletele noastre. Lumină lină în împărăția Îngerilor, scump coleg și drag prieten Alic Cotoneț. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, se arată în postarea Spitalului Republican.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker