Social

Centrul de Triere de la Moldexpo este suprasolicitat. Câte persoane au fost internate în ultimele 24 de ore?

Centrul de Triere de la Moldexpo este suprasolicitat. Câte persoane au fost internate în ultimele 24 de ore?

În ultimele 24 de ore 276 de persoane au fost internați la Centrul de Triere de la Moldexpo, iar 118 dintre ei au fost internați.

Totodată, 89 de persoane au fost testate la Covid-19, iar 67 au primit un rezultat pozitiv, iar 22 – negativ.

Informațiile au fost prezentate la ședința Primăriei de șefa Direcției generale asistență socială și sănătate.

„Situația rămâne alarmantă. În Chișinău sunt 53 mii cazuri. Din 10 decembrie au fost activate 130 de paturi la spitalul de Ftiziopneumologie, iar ieri erau 39 de pacienți, azi avem 45. Totodată, din numărul total de paturi în spitalele municipale, 1033 sunt ocupate, dintre care 59 sunt în stare foarte gravă, iar 7 persoane intubate.

Centrul de triere în ultimele 24 de ore au fost 276 de persoane, dintre care internați 118, testate la Covid-19 89 de persoane, dintre care 67 au primit un rezultat pozitiv și 22 negativ. În continuare, toate paturile de terapie intensivă sunt ocupate”, a anunțat Bucearschi.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker