Evenimente

Funcţionarii publici vor beneficia de plăţi de stimulare

 

Funcţionarii publici vor beneficia de plăţi de stimulare, potrivit unor modificări legislative publicate pe 13 ianuarie în Monitorul Oficial al Republicii Moldova, informează MOLDPRESS, citat de www.radioorhei.info.

Conform documentului, funcţionarii publici vor primi un spor lunar pentru intensitatea muncii şi un premiu anual. Totodată, aceştia vor beneficia de premii unice şi alte plăţi de stimulare, care se vor achita din economiile mijloacelor pentru retribuirea muncii alocate pe anul respectiv, în modul şi condiţiile stabilite de către Guvern.

Mijloacele băneşti necesare pentru acordarea sporului lunar pentru intensitatea muncii se alocă anual în limita a 15% din fondul anual de salarizare.

Modificările intră în vigoare începând cu 1 ianuarie 2017.

Potrivit legii privind sistemul de salarizare a funcţionarilor publici, aceştia beneficiază în prezent de salariul de funcţie, sporul pentru gradul de calificare, gradul special şi rangul diplomatic.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker