ApropoPolitic

Azi avem mare nevoie de un bloc electoral

Azi avem mare nevoie de un bloc electoral.

Eu sunt o nonconformistă. O știu toți acei care mă cunosc. Nu am fost tare apropiată de niciun lider de partid, dar când au căzut, i-am susținut. De ce? Deoarece așa am fost educată în familie și așa cred că este creștinește. Nu lovesc în cei căzuți, dar nici nu mai pomenesc de ei…

Azi, prieteni, sunt contrariată, îngrijorată. Igor Dodon nu va pleca pur și simplu. În joc sunt mari interese geopolitice, dar și scheme mafiote, care le permit un trai de boieri. Ați văzut cumva în experiența Dvs. de viață ca un hoț să se dezică de deprinderile sale și să ducă un trai modest? Eu nu am văzut. 

Istoria periodic se repetă. Ați remarcat? Azi avem mare nevoie de un bloc electoral, în care s-ar regăsi formațiunile politice de centru-dreapta, cu toate păcatele lor istorice. Dacă nu se conștientizează acest adevăr, în următoarea legislatură parlamentară îi vom avea pe socialiștii lui Dodon, pe hoții lui Șor, pe interlopul Usatâi, pe cei de la PAS și, posibil, pe Platforma DA. 

Mă adresez Dvs., lideri de partide cerebrali, ieșiți din euforia victoriei, fiți vizionari. Așezați-vă la masa de negocieri și identificați cea mai reușită formulă de a merge în alegerile parlamentare anticipate și de a ne impune, de a trimite la gunoiștea istoriei hoții și mancurții. 

Aștept reacții adecvate. Doamne, luminează-mi neamul!

Maria Ciobanu, deputată

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker