Evenimente

Șeful IT de la Spitalul Clinic Republican a fost răpus de COVID-19 ieri seara

Șeful IT de la Spitalul Clinic Republican a fost răpus de COVID-19 ieri seara.

Este vorba de Mihail Parasii. Acesta a decedat noaptea trecută în urma complicațiilor cauzate de COVID-19.

Instituția în care activa a publicat un mesaj în care se spune că Mihail Parasii și-a dedicat întreaga viață muncii la IMSP SCR „Timofei Moșneaga” și că de 40 de ani acesta a activat în domeniul Serviciului Informațional și Telecomunicații.

„Aducem sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Suntem cu gândul alături de ei, în aceste clipe sumbre. Este de necrezut această pierdere. Domnul Parasii a fost un om deosebit, un coleg extraordinar, care și în cele mai dificile zile îți dăruia zâmbet și te încuraja.

Profesionalismul d-lui era un exemplu pentru colegii de breaslă. Ceasul despărțirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens și lacrimi de durere fără margini. Fie ca bunul Dumnezeu să îi odihnească sufletul!”, se arată în mesajul IMSP SCR „Timofei Moșneaga”.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker