Politic

Organizația teritorială Edineț anunță că părăsește PDM

Membrii Organizației Teritoriale Edineț a PDM au semnat o declarație prin care anunță că părăsesc formațiunea.

Totul după ce președintele interimar al Organizației Teritoriale Edineț al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Igor Nepeivoda, a fost exclus joi cu votul unanim al membrilor Biroului Executiv din formațiune.

Conform declarației, decizia de a părăsi partidul are la bază dezacordul OT Edineț cu politica promovată de actuala conducere PDM.

„Am ajuns să nu înțelegem și să nu mai avem argumente pentru cetățeni, chiar și pentru colegii și activiștii raionali PDM. Democrația internă de partid este doar declarativă. Acțiunile conducerii PDM au dus la dezbinarea partidului și la ignorarea angajamentelor asumate în fața alegătorilor”, se arată în declarație.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker