Politic

Cavcaliuc, despre comentariile negative în adresa sa: Trei comentarii le fac persoanele care sunt consumatori de droguri

Cavcaliuc, despre comentariile negative în adresa sa: „Trei comentarii le fac trei persoane care sunt consumatori de droguri.”

În cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4, Gheorghe Cavcaliuc a vorbit despre valul de comentarii negative în adresa sa din ultimul timp. Oamenii din rețelele de socializare îl acuză că în spatele formațiunii pe care o conduce stă Vladimir Plahotniuc.

„Trei comentarii le fac trei persoane care sunt consumatori de droguri. Șapte persoane sunt membri ai altor partide, care sunt puse special ca să facă fonul negativ asupra concurenților electorali. Cinci sunt conturi false, care nu au fotografii. Doar șase persoane care au scris mesaje negative, sunt cei reali, neafiliați politic și nu au anumite aspecte”, a declarat Cavcaliuc.

Cavcaliuc a anunțat că pleacă din IGP la 15 iunie 2019, a doua zi după ce Partidul Democrat din Moldova s-a retras oficial de la guvernare.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker