EvenimenteTelenești

La Telenești au instalat pomul de Crăciun

La Telenești au instalat pomul de Crăciun.

Putem considera că sărbătorile de iarnă la Teleneşti au şi început – în centrul oraşului a fost instalat un brad artificial de 10 m înălţime, mult mai frumos decât în alţi ani. 

La Telenești au instalat pomul de Crăciun

”Din cauza pandemiei anul acesta a rămas nevalorificată o sumă impunătoare destinată activităților culturale şi s-a decis să procurăm un brad artificial, care poate fi folosit pe parcursul a 10 ani și mai mult”, ne-a relatat Nicolae Nastas, secretatrul Consiliului Orăşenesc Telenești.  

Instalarea pomului de Crăciun mai devreme ca de obicei a fost primită cu bucurie de către comunitate:

”Am fost cu elevii să-l vedem deja instalat, este foarte frumos”, ne-a relatat Ilie Cazacu, profesor de istorie la Gimnaziul ”Mihai Eminescu” din Telenești.  

”Chiar salut ideea primăriei noastre, care a instalat o frumusețe de pom de Crăciun fără a aduce prejudicii naturii. Și Codrul are nevoie de brazi chipeși”, a fost de părere Parascovia Untură, teleneșteancă pensionară.

                                                Ion Cernei                          

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker