EvenimenteOrhei

La Penitenciarul din Brănești, Orhei cu suportul IREX Europe a fost inaugurat un ungheraș media

La Penitenciarul din Brănești, Orhei cu suportul IREX Europe a fost inaugurat un ungheraș media.

La Penitenciarul din Brănești, Orhei a fost inaugurat un ungheraș media. Potruvit radioorhei.info, evenimentul a avut loc în cadrul unui program de instruire mediatică pentru persoanele care își ispășesc pedeapsa, organizat de IREX Europe.

Scopul programului Educația Mediatică Informațională (EMI) este formarea unor cunoștințe și abilități specifice în domeniul mass-media a persoanelor private de libertate.

Proiectul care a început la Penitenciarul Brănești de mai bine de o jumătate de an are mai multe obiective care urmăresc , printre altele scopul ca participanții la instruire să înțeleagă cum mesajele mass-media afectează personalitatea/grupul țintă, să detecteze propaganda, cenzura sau discriminarea și să formeze abilități de analiză a informațiilor recepționate prin media.

Amenajarea ungherașului media, a presupus procurarea echipamentului pentru bibliotecă, rafturi, mobilier și tehnică pentru bibliotecă în valoare de 1000 dolari SUA. Mai precizează sursa citată.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker