Evenimente

Campania de informare şi dezbateri publice „APL şi drumurile locale”

Marţi, 24 ianuarie, redacția săptămânalului CUVÂNTUL invită factorii de decizie din structurile APL de nivelul I și nivelul II din raionul Rezina, administrațiile întreprinderilor antrenate în lucrările de construcţie, reparaţie, întreţinere și exploatare a drumurilor, agenții economici, reprezentanții societății civile, cât și locuitorii raionului interesaţi de această temă, la o dezbatere privitor la starea drumurilor locale și a celor comunale, străzilor din interiorul localităților.

Drept punct de reper pentru discuţii vor servi modificările recente în legislaţia ce vizează acest domeniu şi responsabilităţile, posibilităţile APL, ale comunităţilor privind reabilitarea şi întreţinerea în stare normală a drumurilor şi străzilor locale, modalităţile de utilizare în acest scop a banilor din Fondul Rutier, dar şi a resurselor locale.

Întrunirea va începe la ora 10.00, în incinta Bibliotecii Publice Raionale „M.Eminescu” din Rezina. Persoanele care au propuneri, idei la această temă, dar din anumite cauze nu vor putea participa la întrunirea din 24 ianuarie le pot expedia pe adresa poştală a redacţiei (str. Păcii, 38, or. Rezina) sau cea electronică (cuvintul@gmail.com) cu indicaţia „Campania de informare şi dezbateri publice „APL şi DRUMURILE LOCALE”.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker