Social

Șarov, cele mai multe voturi în bătălia pentru șefia USM

Șarov, cele mai multe voturi în bătălia pentru șefia USM.

Ieri, 9 decembrie, au fost organizate alegeri pentru funcția de rector al Universității de Stat din Moldova. Ex-ministrul Educației, Igor Șarov, a acumulat cele mai multe voturi în primul tur, iar pe 16 decembrie va fi organizat cel de-al doilea tur.

În urma primului tur, rezultatele au fost următoarele: Serghei Brânză – 137 de voturi, Florentin Paladi – 233 de voturi; Igor Șarov – 339 de voturi.

Dupa anunțarea rezultatelor, Igor Șarov a venit cu un mesaj în care le-a mulțumit prietenilor și colegilor pentru încrederea și susținerea acordată.

„Dragi prieteni, stimați colegi, vă mulțumesc mult pentru încrederea și susținerea dumneavoastră. Rezultatele turului I al alegerilor pentru funcția de rector mă încurajează și mă fac să fiu încrezător că împreună vom reuși să readucem Universitatea de Stat din Moldova în topul instituțiilor de învățământ din regiune. E timpul să ne unim abilitățile și cunoștințele pentru dezvoltarea Universității de Stat din Moldova!”, a declarat Igor Șarov, după anunțarea rezultatelor primului tur

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker