Politic

Jizdan: Niciodată nu m-am gândit că în Moldova vor reveni hoții în lege din anii 90

Jizdan: „Niciodată nu m-am gândit că în Moldova vor reveni hoții în lege din anii 90.”

Fostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan, a declarat că Republica Moldova se confruntă în prezent cu cea mai complicată formă a criminalității, dirijată de așa numiții hoții în lege.

Acesta a ținut să-i avertizeze pe foștii săi colegi de partid, Eugeniu Nichiforciuc și Alexandru Vâlcu. Fostul ministru de Interne îi acuză că ar șantaja mai mulți oameni din PDM să părăsească partidul, întrucât altfel și-ar putea pierde funcțiile.

„Crimă organizată în politică. În anii 90, Republica Moldova s-a confruntat cu cea mai complicată formă a criminalității, dirijată de așa-numiții „hoți în lege”. Niciodată nu m-am gândit că aceste timpuri vor reveni, și, cu părere de rău, într-o formă mult mai perversă. 

Acești criminali politici șantajează oamenii să părăsească Partidul Democrat, altfel își vor pierde funcțiile. Sunt multe exemple de acest fel, iar cele mai recente țin de Drochia și Edineț. Îi atenționez pe Nichiforciuc și Vâlcu, aceste acțiuni pot fi calificate ca infracțiune, art. 189 Cod Penal, iar într-o zi, când „hoțul în lege politic” va pleca, voi veți răspunde. Neapărat”, a declarat Alexandru Jizdan.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker