Advertoriale

Redacţia a instituit premii pentru cele mai active oficii poştale

În anul curent, conform deciziei ÎS „Poşta Moldovei”, oficiile poştale vor lucra în regim preferenţial cu doritorii de a abona ediţii periodice pentru a. 2021 trei zile la rând: 16, 17 şi 18 decembrie. 

 Trei premii în mărime de 500, 300 şi 200 de lei respectiv, instituite de redacţia săptămânalului CUVÂNTUL, vor ajunge la oficiile poştale din raioanele Rezina şi Şoldăneşti, care vor perfecta până la 24 decembrie cele mai multe abonamente la CUVÂNTUL pentru 6 – 12 luni ale anului 2021, dar nu mai puţin de 200, 170 şi 150 de numere respectiv.

Premii similare au fost stabilite şi pentru oficiile poştale din raioanele Orhei şi Teleneşti, care vor perfecta cele mai multe abonamente la CUVÂNTUL pentru aceeaşi perioadă, dar nu mai puţin de 150, 120 şi 100 de numere.

În plus, factorii poştali de la oficiile premiante vor obţine posibilitatea de a publica gratuit în ziar şi câte un text de felicitare.

Redacţia

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker