Evenimente

Chicu, despre Andrei Neguța: Noi degrabă o să devenim faima Europei la capitolul contrabanda diplomaților

Ambasadorul R. Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguța, a fost rechemat din funcție.

Chicu: “Noi degrabă o să devenim faima Europei la capitolul contrabanda diplomaților. Ceva nu funcționează la dvs. Aceasta este o rușine enormă pentru țară.

Decizia a fost vociferată în candrul ședinței din 9 decembrie a Guvernului, scrie agora.md

În cadrul ședinței, premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, a vorbit despre cele întamplate, menționând că ceea ce s-a întâmplat este o rușine enormă pentru țără.

„În urma actului rușinos, este clar că este responsabilitatea cel puțin indirectă a conducătorului misiunii diplomatice, de aceea trebuie să răspundă.Noi degrabă o să devenim faima Europei la capitolul contrabanda diplomaților. Ceva nu funcționează la dvs. Aceasta este o rușine enormă pentru țară. Concluziile trebuie să fie corespunzătoare”, a spus premierul Ion Chicu.

Ambasadorul a fost rechemat după ce într-un microbuz cu plăcuțe de înmatriculare diplomatice, care s-a prezentat la Vama Palanca, au fost depistate mai multe cutii cu anabolizante, iar Ministerul de Externe a confirmat că „autoturismul vizat se afla într-o misiune de serviciu pe ruta Moscova – Chișinău – Moscova în baza unei solicitări adresate MAEIE din partea Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, în vederea transmiterii la Chișinău a poștei diplomatice curente”.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker