Politic

Dodon este convins că Șor nu va construi un parc de distracții pe teritoriul fostului Stadion Republican

Dodon este convins că Șor nu va construi un parc de distracții pe teritoriul fostului Stadion Republican, în timp ce Ivanov afirmă că Șor “a făcut foarte multe obiective de așa gen pe teritoriul țării.”

În cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4, Președintele în exercițiu, Igor Dodon, a declarat că este convins că fostul primar de Orhei, Ilan Șor, nu va construi un parc de distracții pe teritoriul fostului Stadion Republican.

Totodată, deputații Partidului Șor, afirmă că anume Șor este cel care ar avea capacitatea să realizeze un asemenea proiect: “Ilan Șor a propus și a spus că este în stare să facă acest proiect”, a declarat Vadim Fotescu.

Tauber a afirmat că Ilan Șor a făcut mai multe obiective de genul pe teritoriul țării, și că statul va decide ce de făcut cu terenul fostului Stadion Republican: “Acest teritoriu a fost întors statului și statul va decide. Am venit cu un amendament foarte clar care să fie destinația acestui teren. Ilan Șor a făcut foarte multe obiective de așa gen pe teritoriul țării”, a declarat aceasta.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker