Evenimente

Fostul avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa, a rămas fără licența de avocat

Fostul avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa, a rămas fără licența de avocat.

Licența i-a fost retrasă luni, de Comisia pentru Etică și Disciplină a Uniunii Avocaților din Republica Moldova.

La rândul său, Igor Popa a declarat că Comisia pentru Etică și Disciplină nu este instanța adevărului și c[ membrii Comisiei care au votat retragerea licenței „au sfidat garanțiile procedurale și valorile unui stat de drept.”

„Comisia pentru Etică și Disciplină nu este instanța adevărului și m-am convins personal. Membrii Comisiei care au votat această hotărâre au sfidat nu doar garanțiile procedurale, dar și valorile unui stat de drept. Urmează să-mi găsesc dreptate la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Consider că este de datoria noastră, a tuturor celor care activează în domeniul dreptului, să facem distincție între secretul profesional, libertatea de exprimare și obligațiile avocatului”, a scris Igor Popa pe pagina sa de Facebook. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker