Evenimente

Sistemul medical din Republica Moldova a mai pierdut un specialist de valoare

Sistemul medical din Republica Moldova a mai pierdut un specialist de valoare.

Este vorba de Elena Cîrnici, care a activat în calitate de medic cardiolog în cadrul Spitalului Raional Cahul.

Aceasta a decedat astăzi, 7 decembrie, în urma complicațiilor provocate de COVID-19.

„Cu profund regret și cu o mare tristețe IMSP Spitalul Raional Cahul, anunță despre trecerea în neființă a doamnei Elena Cîrnici. Colega noastră s-a stins din viață la data de 07 decembrie, la vîrsta de 72 de ani. Doamna Elena a activat în Spitalul Raional Cahul în calitate de medic cardiolog.

A decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Am pierdut o adevărată profesionistă, o persoană sufletistă, cinstită și disciplinată. Dumneaei ramîne un model demn de urmat pentru toți colegii. Și-a început călătoria în universul medicinii încă în anul 1975, și timp de 45 de ani a dat dovadă de nivel înalt de profesionalism, atitudine corectă față de pacienți și colegi, și responsabilitate enormă”
, este mesajul transmis de colegi.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker